O nama

Ruke koje razvlače testo za pizzu (picu)
Pizza peć na drva u Piceriji Lav
Priprema pizze u kuhinji
Pizza (pica) koja se peče u peći na drva
Lav pizza (pica) se peče u peći na drva

Naša priča

Picerija Lav je mesto koje već gotovo četiri decenije okuplja ljubitelje dobre hrane u Sokobanji. Iako smo kao picerija započeli svoj rad 2011. godine, naša porodica se od 1986. godine bavi ugostiteljstvom, stvarajući tradiciju koja traje i koju neprestano negujemo . Tokom svih tih godina, postali smo ne samo restoran, već i deo tradicije Sokobanje, omiljeni našim sugrađanima i prava destinacija za sve koji žele da uživaju u vrhunskoj hrani, u opuštenom, porodičnom ambijentu. Naša je dužnost da svaku vašu posetu učinimo prijatnim događajem .

39

Godina u ugostiteljstvu

14

Vrsta pizza

3000+

Zadovoljnih porodica svake godine

30+

Kvalitetnih domaćih sastojaka

Posvećeni ukusu u svakom detalju

Kao malo porodično preduzeće, svaki naš korak pažljivo planiramo s ljubavlju i posvećenošću, jer verujemo da je baš to ono što nas izdvaja. Svaka naša pica, svako jelo koje pripremamo, nosi naš rukopis – od pažljivog odabira najboljih sastojaka, do posvećenosti svakom detalju. Naša pica je postala sinonim za kvalitet u Sokobanji, a verni gosti se stalno vraćaju jer znaju da ovde mogu uživati u svakom zalogaju. Iako smo mali tim, upravo to nam omogućava da posvetimo puno vremena i pažnje svakom jelu, kako bi svi naši gosti dobili ono najbolje. U Piceriji Lav je svaki obrok prilika da uživate u društvu, sa opuštenom atmosferom koja je idealna za porodična okupljanja, prijateljska druženja, ili jednostavno uživanje u opuštenom ambijentu.

Vlasnik Picerije Lav Miloš Nikolić Đaša peče picu (pizzu)

"Preporuka je naša najbolja reklama"

Miloš Nikolić “Đaša” Vlasnik

Porodična atmosfera koju negujemo čini nas posebnim. Naši gosti nisu samo posetioci, oni su deo naše priče. Svaki osmeh, svaka pohvala, svaki ponovni susret, za nas je potvrda da smo na pravom putu. Iako se ponosimo svojom tradicijom i iskustvom, uvek smo spremni da slušamo i usavršavamo se, kako bismo i dalje ostali omiljeni među generacijama. Zahvaljujemo  svima koji su deo naše dugogodišnje tradicije. Mi ćemo i dalje s ljubavlju pripremati hranu i uvek vas dočekati osmehom.